Informació d’aquest Blog

Des de 2014 aquest blog ha anat publicant diverses informacions al voltant de les fonts naturals i de la natura amb un article cada dia. Han estat moltes entrades i nombrosos arxius de diferents temes sobre les fnts i la natura.

Davant de la saturació del blog, la Maria Àngels García-Carpintero Sánchez-Miguel i jo mateix, en Ramon Solé, hem obert aquest nou blog de «Fonts i Natura» com una continuació del primer fins que veiem si solucionem el tema de l’espai.

Esperem comptar amb la vostra participació igualment.

Ens podeu seguir en aquest enllaç:

https://fontsinatura.com

4 pensaments sobre “Informació d’aquest Blog

  1. Si el problema que teniu és de manca d’espai per penjar més imatges, que és el que crec que us passa, l’única solució és pagar per més espai, si hi ha aquesta opció, o passar a una de les versions de pagament. També si heu penjat imatges molt pesants les podeu comprimir, esborrar les velles, penjar les comprimides i assignar-les al post que correspongui, també si voleu podrieu redimensionar-les al màxim que permeti la vostra plantilla, segurament seran 625 pixels d’amplada abans de comprimirles. Hi ha aplicacions gratuites que ho fan a sourceforge.net (jo uso uns que es diuen Flexxi , Imagecompressor i Mass Image Compressor).

    • Gràcies, hem pagat però no sabem si començarà a comptar a partir de gener que és quan ens diuen que tenim pagat l’any fins 2024 o és que hem de passar a un pagament superior, lo de comprimir les fotos potser ens ho complica massa….. seguirem amb el nou fins gener i decidirem qué fem.

    • Hola bon dia :
      En primer lloc agrair-te la teva aportació i comentari i en segon lloc la teva visita diaria al bloc antic.
      Com a complement a l’escrit de la Mª Àngels, jo voldria dir que si las comprimeixo les fotografies. Ens varem possar en contacte amb la administració de Worpress, però com qui et contestsa no es un técnic sino una gravació, s’ens vadir varies obcions pero que no eren el que nosaltres demanavem.
      En el blog nou, estem fent petites modificacións perque la gent pugui accedir -hi mes rapit i millor entre altres.
      Nota: Cada dia al veure el teu blog em dona gana i ganar de gaudir del menjar. !!! Salutacions.
      Ramon Solé

      • Quan jo vaig anar curt vaig contractar la versió professional que ara es diu premium, dóna 13 GB d’espai, també d’ha de contractar un domini propi,, en principi s’activa en poques hores després de fet el pagament.

Deixa un comentari